JUSTIN GORAZD S.P.-ATIS , LEVSTIKOVA ul. 24, 4226 ŽIRI, Slovenija | T:+386 (04) 510 55 30 | E:atis@armature.si

 

 

    VRHUNSKE KROGELNE PIPE

70 LETNA TRADICIJA PROIZVODNJE! 

 

 

                   Oglejte si posnetek proizvodnje krogelnih pip Böhmer

 

 

Firma Böhmer je bila ustanovljena leta 1956, ko sta brata Böhmer pričela s proizvodnjo hitro-zaporne armature za premogovništvo.

 

Dober odziv v premogovništvu in zahteve tržišča so vodile v nadaljni razvoj armatur za področje hidravlike, plina in daljinskega ogrevanja.

 

V skoraj 70 letih je tovarna Böhmer prerasla v dinamično podjetje in se danes predstavlja kot vodilni proizvajalec krogelnih pip.

 

 

 

Ustroj proizvodne linije in sama proizvodnja postavljata danes z ekonomskega in ekološkega stališča osnovo, da so proizvedene krogelnih pip Böhmer »VRHUNSKI PROIZVOD V LASTNOSTIH, KVALITETI IN EKONOMIČNOSTI.«

 

Več kot 200 visokokvalificiranih sodelavcev skrbi za dosledno dolgoletno razvojno in raziskovalno delo in omogoča proizvodnjo različnih izvedb krogelnih pip v naših proizvodnih in upravnih prostorih (25.000m2-Matični obrat in 4.500m2 obrat v Hattingenu) .

 

Najmodernejša tehnologija s podporo modulnega sistema podpira naša stremljenje po hitri in fleksibilni izvedbi proizvodnje tudi pri posebnih izvedbah.

 

Izdelava vseh posameznih sestavnih delov v lastni proizvodnji in veliko skladišče cevi in polproizvodov garantirajo pravočasno dobavo našim strankam.

 

Njihov izpopolnjen in sodoben proizvodni proces, popon nadzor kakovosti in veliko avtomatsko skladišče polizdelkov nas je prepričalo, da so njihove KROGELNE PIPE »VRHUNSKI PROIZVODI V VARNOSTI, ZANESLJIVOSTI IN KVALITETI!«

 

 

 

 

JUSTIN GORAZD S.P.-ATIS, LEVSTIKOVA ULICA 24 4226 ŽIRI T: 04 510 5530, F: 04 510 5531 E: atis@armature.si